Je bekijkt de reis...

Nederland
a
A
24 juni 2011 11:00 | Door: Opa Tin,
Hallo Kanjer. Moet toch wel leuk zijn om je vriendjes op school te zien en jij lekker op vakantie. Ik vind het geweldig hoe jij alles met en voor Bram doet maar dat doe je ook zo al. Een dikke knuffel! Als het goed is, zitten oma en omama nu ook in het vliegtuig naar Curacao. Groetjes aan Bram, papa en mama.
24 juni 2011 22:07 | Door: juf Chantal
Hoi Pepijn, wat leuk om al je enthousiaste verhalen te lezen. Geweldig wat jullie daar allemaal meemaken. Gisteren tijdens het skypen hebben we je allemaal kunnen zien en horen op het smartbaord. Iedereen vond het geweldig. Geniet van de mooie tijd, Groetjes aan papa, mama en Bram. Tot snel, groetjes Marcel, Chantal, Jelle en Nynke
26 juni 2011 08:28 | Door: Teddy
Hai Pepijn, Gisteren was het schoolfeest, het was heel erg leuk. Jammer dat je er niet bij was. We waren pas om 23:00 uur thuis. We moesten in zwart wit kleren komen. We hebben veel gedanst. De kleine Mimi en Klara waren er ook van carnaval. Morgen hebben we Cito toets rekenen. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Teddy
27 juni 2011 13:13 | Door: Raoul
Hee Peppiieeeeee, die gekke meester...??? Wat krijgen we dan nu, ik was gewoon blij jullie te zien haha. Jullie hebben nu een lekker weekend gehad, wij ook. Heb fijn met de lego en wii gespeeld ;-) Ik heb ook n jeuwe plaatjes van de dieren, dus dat komt goed. Met het konijntje gaat ook alles top, is kapot van de warmte hier...wel 30 graden vandaag...naja. Doe Bram, pap en mam de groeten en tot snel. Je schrijft super verhalen, ga zo door en we lezen snel weer Raoul