Je bekijkt de reis...

Nederland
a
A
30 juni 2011 06:17 | Door: Raoul
Yes, te gek man. Kun je thuis ook de goudvissen kunstjes leren ;-) Geniet er nog maar even van, jullie huisje doet t prima, konijn is ok, gras is nog niet gemaaid, maar dat komt nog hahaha Ook de gr aan de rest van de familieje
30 juni 2011 06:59 | Door: Helen
Fantastisch wat je allemaal meemaakt en heel erg leerzaam. Nog hele fijne dagen. Groetjes aan iedereen.
30 juni 2011 16:52 | Door: Kiki Eschweiler
yes,ik vind de foto,s leuk ik wil naar Curacao xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxkiki
30 juni 2011 20:28 | Door: Jan van den Broek
Ik heb van je verhaal weer heel wat opgestoken. Over een paar dagen ben je weer terug en heb je veel meegemaakt en veel gezien en vooral veel leuke dingen gedaan met veel leuke foto's.
1 juli 2011 06:31 | Door: Maurice & Mel
Pepijn, Wat SUPER allemaal.... Leuk dat jij ons mee hebt laten genieten van alle mooie dingen die jij hebt meegemaakt en beleefd. Aan al deze ervaringen ga je nog heel vaak terug denken en elke x weer van kunnen genieten!! Geniet nu nog maar even van jullie laatste dagje... Alvast een hele goede terugvlucht... Lfs Maurice & Mel
1 juli 2011 11:04 | Door: Tante Kimmetje
Hey Pepijn, Ik heb net de foto van jouw gezien van de massage. Is toch niet normaal!! Heel veel plezier deze laatste dagen. Ik kan niet wachten tot we jullie zondag weer zien. Dikke kus en knuffel!
1 juli 2011 18:20 | Door: Teddy
Hai Pepijn, :-) Je hebt echt al veel mee gemaakt met je vakantie. :-) :-) :-) Wat leuk dat je Li-na gaat trainen. ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Teddy
1 juli 2011 18:22 | Door: job
de foto,s waren leuk tot maandag vriend./{-
1 juli 2011 18:27 | Door: {-/
li-na is lief eh... ik heb lang niet meer geschreven niet zo leuk tog ja
2 juli 2011 08:01 | Door: robin
hoi pepie hoe vind je het in curacao leuk he en als je maandag weer naar school komt kun je zekker heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel vertellen hoe je het met lina hebt gehad doeoeoeoeoei
2 juli 2011 11:17 | Door: Vlissingse tantes
Hoi lieve Pepijn, Wij vonden het heel erg leuk om al de verhalen over jou te lezen. En op de foto's zagen we steeds bruiner worden. We denken zomaar dat je volgende spreekbeurt op school over dolfijnen zal gaan :-) We zullen de verhalen missen, maar jij zult Curacao en Li-na vast super missen. Goede reis terug en veel groetjes van tante Ger en tante Ineke uit Vlissingen
2 juli 2011 13:35 | Door: Oma en opa
Hoi schattebout, Wat zullen we jouw leuke verhaaltjes gaan missen. Maar nu zijn wij toch de uurtjes af aan het tellen dat we naar Schiphol kunnen vertrekken om jullie te halen. We hopen dat je een beetje kunt slapen in het vliegtuig. Gaat ook de tijd wat vlugger. In Kerkrade is kermis dus!!!!!!!!!!!! Tot morgen en dan kunnen wij jouw die knuffel zelf geven.
5 november 2011 07:43 | Door:
PEPIJN IS LIEF
14 december 2012 12:48 | Door: job
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey